GEEF EENS EEN CADEAUCHEQUE !

DE FEESTDAGEN WORDEN PAS ECHT FEEST MET DE 'CHEQUE CADEAU'

Vermijd slapeloze nachten en onnodig gepieker over eindejaarsgeschenken. Vergeet geitenwollen sokken en bongobonnen onder de kerstboom. Kom dit jaar met iets originelers op de proppen en doe je kerstinkopen gewoon bij de Botanique!

Met de 'Cheque Cadeau' bepaal je zelf een bedrag tussen €10 en €150, waarmee je je vrienden en familie kan trakteren op één of meer fijne concertavonden

De cheque blijft - vanaf aankoopdatum - één jaar geldig en kan ingeruild worden voor concerten of tentoonstellingen naar keuze! Je kan hem aan het onthaal of via onze website kopen.

 

DE 'CHEQUE CADEAU' VERZILVEREN

Om deze cheque cadeau te verzilveren, ga je via onze website naar de eventpage van je favoriete concert, en dan naar de ticketknop.

Je bestelt tickets voor je favoriete concert(en), en net voor je moet betalen, wordt er gevraagd naar een promocode die op je Cheque Cadeau staat: die vul je in.

Het betaalde bedrag wordt afgehouden van de waarde op de Cheque Cadeau. Als er nog tegoed overblijft op de kaart, kan je die een volgende keer gewoon opnieuw gebruiken met dezelfde code, totdat er uiteindelijk geen krediet meer overblijft. Bij het allerlaatste gebruik staat er allicht te weinig op. Wat jammer is, maar geen enkel probleem! Dat bedrag wordt verrekend met het totale bedrag, en wat overschiet betaal je zoals gebruikelijk.

Deze cadeeu cheque is enkel geldig voor activiteiten georganiseerd door en in de Botanique.